Participarea României la “Săptămâna Internațională a Filmului pe Teme Științifice de la Shenzhen”.

Invitație pentru propuneri de filme pentru cea de-a treia ediție a „Săptămânii Internaționale a Filmului pe Teme Științifice” („Shenzhen International Science Film Week”), organizat de Asociația Chineză pentru Știință și Tehnologie și guvernul municipal din Shenzhen.

Ediția din acest an va începe la mijlocul lunii septembrie 2018, cu cei patru piloni principali ai Festivalului de Film: “Premiile, Forumul de discuții,  Finanțări directe și Expoziția principală”. Expoziția “Filmul pe teme de știință și tehnologie” este obiectivul principal și are ca scop diseminarea și popularizarea științei și educației, cunoștințelor științifice și tehnologice. În același timp, activități de proiecție de film vor fi aduse în zonele de periferie, comunități, școli și alte spații publice.

Este recomandată trimiterea a 5-10 pelicule (inclusiv documentare și de animație) cu subiecte pe teme de știință și educație. Participanții trebuie să aibă drepturile de proprietate intelectuală asupra filmelor transmise și să autorizeze difuzarea acestora pe durata evenimentului.  

Pentru propuneri și alte informații: registration@iymff.cn