În atenția producătorilor români cu privire la procesul de evaluare a activității fondului Eurimages

Pentru a-și desfășura activitatea pe baza unor bune practici de gestiune și guvernanță, Eurimages a comandat o nouă evaluare a activităților și operațiunilor sale pe parcursul unui ciclu de cinci ani (2013-2017).

Scopul acestei noi evaluări este de a revizui obiectivele, implementarea programului, guvernanța și procesele de luare a deciziilor în cadrul Eurimages în contextul cerințelor beneficiarilor și, în general, cele ale sectorului cinematografic și audio-vizual din statele membre ale Fondului.

În urma unei proceduri de licitație, Consiliului Europei a compania Ernst & Young Advisory (Franța) pentru a efectua această evaluare externă a activităților fondului Eurimages.

În contextul acestei evaluări externe, Ernst & Young Advisory va efectua interviuri, sondaje și ateliere de lucru cu părțile interesate relevante.

În cazul în care sunteți contactat de Ernst & Young, Eurimages ar dori să vă mulțumească dumneavoastră și organizației dumneavoastră pentru asistența acordată în cercetarea pe care o desfășoară în cadrul acestei evaluări. Colaborarea dvs. este esențială pentru a asigura că această evaluare va aduce o contribuție semnificativă la îmbunătățirea funcționării fondului.

Puteți contacta echipa de evaluare  Ernst & Young la următoarea adresă de e-mail:   eyevaluation.eurimages@fr.ey.com

Pentru mai multe informații https://www.coe.int/en/web/eurimages/-/external-evaluation