Talents Sarajevo: apel înscrieri. Termen limită 15 mai

Cererea de înscrieri pentru profesioniștii de film din Europa de Sud-Est și Caucazul de Sud pentru a participa la Talents Sarajevo, desfășurată în cadrul celui de-al 24-lea Festival de Film de la Saraievo, este acum deschisă.

Data limită de depunere a candidaturilor: 15 mai, 2018.

Aplicați aici
Între 11-16 august, Talents Sarajevo 2018 primește actorii, directorii de imaginei, regizori, editori imagine, critici de film, producători și scenariști din Europa de Sud-Est (Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cipru,Ungaria, Kosovo, Macedonia, Malta, Moldova, Muntenegru, România, Serbia, Slovenia și Turcia) și Caucazul de Sud (Armenia, Azerbaidjan și Georgia).

Înființat în colaborare cu Festivalul Internațional de Film de la Berlin și Berlinale Talents, în ultimii unsprezece ani, Talents Sarajevo a devenit centrul regional pentru întâlnirile și formarea profesioniștilor de film în devenire. Cea de-a douăsprezecea ediție oferă un program bogat în masterclassuri, discuții moderate și discuții interactive, completate de laboratoare și ateliere de lucru.

Pentru mai multe informații aici.

contact:
Talents Administration,
talents_sarajevo@sff.ba