Anunt – 15.09.2016


Privind organizarea sesiunii de finantare în vederea acordării sprijinului financiar nerambursabil pentru manifestările organizate în perioada ianuarie- iunie 2017 conform Regulamentului privind concursul de selecţie a proiectelor cinematografice în vederea acordării de credite financiare directe pentru dezvoltare de proiecte, producţie şi distribuire de filme, aprobat prin Ordinul ministrului culturii şi cultelor nr. 2.335/2006 cu modificările și completările ulterioare, și conform Ordinul Ministrului Culturii nr. 3758/2016.
Centrul Național al Cinematografiei cu sediul în strada Dem.I.Dobrescu nr. 4-6 sector 1 București, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, anunță organizarea sesiunii de finanțare în vederea acordării sprijinului financiar nerambursabil pentru:

 

– organizarea sau participarea la festivaluri, târguri de filme interne și internaționale, susținerea unor programe de cultură și educație cinematografică, editarea unor lucrări de specialitate în domeniul cinematografiei sau alte activități pentru manifestări organizate în perioada ianuarie iunie 2017
– distribuirea și exploatarea filmelor românești sau realizate în coproducție cu participare românească și pentru funcționarea cinematografului de artă pentru perioada octombrie 2016-aprilie 2017

 

DOASARELE DE CONCURS VOR FI DEPUSE PANA LA DATA DE 14.10.2016
LA SEDIUL CNC
Program de depunere
Luni – Joi 9.00-15.00
Vineri 9.00-14.00

 

NOTA BENE
Următoarele documente (tehnoredactate nu scrise de mână) vor fi trimise și în format digital, compilate într-un singur document PDF la adresa de mail contact@cnc.gov.ro.

 

Documentul PDF va fi denumit după cum urmează:

 

[DenumireSolicitant]_[TitluProiect].pdf

 

CEREREA
BUGETUL SI DEVIZUL DE ORGANIZARE
FORMULARUL DE PREZENTARE
PLANUL DE FINANTARE
PLANUL DE ACTIVITATI
CV-UL PERSOANELOR IMPLICATE IN PROIECT