ACM DISTRIBUTION sprijin pentru promovarea si distributia circulatiei internationale a filmelor ACM


Din 2012 , WORLD CINEMA SUPPORT (Aide aux cinemas du monde-ACM) manageriat de CNC Franta si Institutul francez, a sprijinit filme artistice care fac obiectul unei co-productii internationale cu Franta. Anul trecut a fost lansata o noua componenta a sprijinului selectiv menita sa sprijine si sa promoveze distributia si circulatia internationala a filmelor ACM coproduse cu o tara non-europeana , in parteneriat cu programul Comisiei Europene Creative Europe-MEDIA, numita ACM DISTRIBUTION.

Deschisa companiilor Europene care ofera stratergii de promovare si o distributie internationala inovativa pentru unul sau mai multe filme ACM in cel putin trei teritorii (unul dintre ele trebuie sa fie o tara europeana -mai putin Franta, si una non – europeana), componenta a lansat a doua chemare perntru noi proiecte.

Termenul limita pentru a aplica este 30 septembrie 2016.Comitetul de selectie va decide in luna noiembrie care vor fi rezultatele ce vor fi anuntate imediat. Alaturat, veti gasi lista filmelor eligibile, o descriere detaliata a ACM DISTRIBUTION si formularul pentru aplicare.