Anunt – sesiune finantare


Privind organizarea sesiunii de finantare în vederea acordării sprijinului financiar nerambursabil pentru manifestările organizate în perioada iulie-decembrie 2016 conform Regulamentului aprobat prin Ordinul ministrului culturii și cultelor nr. 2335/2006 cu modificările și completările ulterioare.

 

Centrul Național al Cinematografiei cu sediul în strada Dem.I.Dobrescu nr. 4-6 sector 1 București, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, anunță organizarea sesiunii de finanțare în vederea acordării sprijinului financiar nerambursabil pentru:
– organizarea sau participarea la festivaluri, târguri de filme interne și internaționale, susținerea unor programe de cultură și educație cinematografică, editarea unor lucrări de specialitate în domeniul cinematografiei sau alte activități pentru manifestări organizate în perioada iulie-decembrie 2016.
– distribuirea și exploatarea filmelor românești sau realizate în coproducție cu participare românească și pentru funcționarea cinematografului de artă pentru perioada octombrie 2015- martie 2016

 

DOASARELE DE CONCURS VOR FI DEPUSE PANA LA DATA DE 8.04.2016
LA SEDIUL CNC

 

Program de depunere
Luni – Joi 9.00-15.00
Vineri 9.00-14.00

 

 

NOTA BENE

Următoarele documente (tehnoredactate nu scrise de mână) vor fi trimise și în format digital, compilate într-un singur document PDF la adresa de mail contact@cnc.gov.ro. 

 

Documentul PDF va fi denumit după cum urmează:

[DenumireSolicitant]_[TitluProiect].pdf

 

CEREREA
BUGETUL SI DEVIZUL DE ORGANIZARE
FORMULARUL DE PREZENTARE
PLANUL DE FINANTARE
PLANUL DE ACTIVITATI
CV-UL PERSOANELOR IMPLICATE IN PROIECT