Ultimul corupt din Romania
Articol din 09-10-2013

wide_ultimul-corupt

Mafiotul Titel Pangica (Horatiu Malaele) a devenit doctor in stiinte si a donat bani pentru un muzeu memorial inchinat vietii si operei sale: de la vanzator de râme in Obor la senator. Custodele muzeului este bunul sau prieten Claudiu Vitelaru (Valentin Teodosiu), caruia i-a furat locul de senator.

Partenerul lor de poker – chirurgul plastician Horia Vrabete (Vladimir Gaitan) – continua sa ajute nevestele disperate sa-si ia viata in piept cu ajutorul silicoanele. Iar iubita lor – prin rotatie – Monica Lacusta (Catalina Grama) a ajuns sa aiba si ea o functie in guvern. Apare, in sfarsit, si Marcel (Ion Ritiu) pe care l-au asteptat mai rau ca pe Godot in „Poker”.

Mai bine nu-l asteptau. Marcel – general din serviciile secrete – trebuie sa rezolve eterna si fascinanta cerinta a Bruxelles-ului: sa aresteze un corupt. Si cine e mai la indemana pentru asta decat unul dintre prietenii de-o viata? Care dintre ei?

Titlu original: ULTIMUL CORUPT
Gen: comedie
Regia: Sergiu Nicolaescu
Scenariul: Adrian Lustig
Imagine: Viorel Sergovici
Distributia: Horatiu Malaele, Vladimir Gaitan, Valentin Teodosiu, Ion Ritiu, Catalina Grama (Jojo), George Mihaita, Mircea Diaconu, Vasile Muraru
Producator: Andrei Boncea
Casa producatoare: MediaPro Pictures cu sprijinul CNC
Durata:  97 minute
Limba: Romana
Lansare in cinematografe: 17 februarie 2012

Articol precedent
Articol urmator